4 jajka mieszam z 2 łyżkami mleka
Dodaję:
1 pomidora pokrojonego w grubą kostkę
Lekko uduszone liście szpinaku baby
¼ opakowania sera bałkańskiego pokrojonego w kostkę
ograno, pieprz, sól
Wysmarowałam naczynie na tartę masłem , ułożyłam składniki i polałam masą jajeczną.
Piekłam 25 minut do ścięcia jajek.
sobota, 12 lipca 2014
Kilka sposóbów na fritattę
Kiedy pewnej niedzieli na kolację na stole zagościła fritatta wg tego przepisu klik, tak nam posmakowała, że do następnej niedzieli jedliśmy w sumie 3 różne wersje fritatty (dobrze, że mamy cotygodniowe dostawy jaj prosto od kury:)
4 jajka mieszam z 2 łyżkami mleka
Dodaję:
1 pomidora pokrojonego w grubą kostkę
Lekko uduszone liście szpinaku baby
¼ opakowania sera bałkańskiego pokrojonego w kostkę
ograno, pieprz, sól
Wysmarowałam naczynie na tartę masłem , ułożyłam składniki i polałam masą jajeczną.
Piekłam 25 minut do ścięcia jajek.
4 jajka mieszam z 2 łyżkami mleka
Dodaję:
1 pomidora pokrojonego w grubą kostkę
Lekko uduszone liście szpinaku baby
¼ opakowania sera bałkańskiego pokrojonego w kostkę
ograno, pieprz, sól
Wysmarowałam naczynie na tartę masłem , ułożyłam składniki i polałam masą jajeczną.
Piekłam 25 minut do ścięcia jajek.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz