tag:blogger.com,1999:blog-920146021261574037.post5594314815829146642..comments2024-02-18T15:22:48.969-08:00Comments on Moje Menu: Co zrobić z mięsem z rosołu? Pieczarkowa potrawka z kurczaka justyna_mojemenuhttp://www.blogger.com/profile/08807492581360610937noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-920146021261574037.post-58596031695734901722015-12-30T00:01:50.905-08:002015-12-30T00:01:50.905-08:00Jeśli tylko sparzymy kapustę (tak jak opisałam w p...Jeśli tylko sparzymy kapustę (tak jak opisałam w przepisie, przelewamy tylko na durszlaku i jest ona w dużych kawałkach) kapusta nie traci koloru, jeśli kapustę wkładamy np. do garnka z wrzątkiem na dłużej rzeczywiście traci kolor. wtedy trzeba dodać soku z cytryny lub octu winnego. Ja robiłam dokładnie tak jak opisałam i uzyskałam efekt widoczny na zdjęciu. justyna_mojemenuhttps://www.blogger.com/profile/08807492581360610937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-920146021261574037.post-49107070927566384962015-12-29T15:15:21.465-08:002015-12-29T15:15:21.465-08:00Odnosnie surowki: Nie mow nam, czytelnikom, ze cze...Odnosnie surowki: Nie mow nam, czytelnikom, ze czerwona kapusta po przelaniu wrzatkiem ma taki kolor, jak na zdjeciu. Po takim zabiegu bylaby szarofioletowa. Zeby czerwona kapusta po sparzeniu odzyskala kolor, trzeba ja zakwasic, a Ty o tym nic nie wspominasz.<br />Pozdrawiam, annaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-920146021261574037.post-66507725762764033862015-01-11T09:00:01.198-08:002015-01-11T09:00:01.198-08:00Fajny pomysł na wykorzystanie dobrego mięska :)Fajny pomysł na wykorzystanie dobrego mięska :)Magda C.http://www.brulionspadochroniarza.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-920146021261574037.post-13859130801534684822015-01-09T08:47:36.577-08:002015-01-09T08:47:36.577-08:00też często tak wykorzystuje kurczaka,a kaczkę robi...też często tak wykorzystuje kurczaka,a kaczkę robię w pomidorach ;polecam;pozdrawiam;<br />http://kulinarnyporadnik.blogspot.com/2014/06/jak-wykorzystac-mieso-z-rosou-pomys-na.html<br />Gotuje na co dzieńhttps://www.blogger.com/profile/16675110292369329548noreply@blogger.com